Back

Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

ΕΙΣΑΓΩΓΗ

Ο ιστότοπος https://www.viewmasterfilms.gr/el/ (εφεξής Ιστότοπος) ανήκει στην Εταιρεία με την επωνυμία «VIEWMASTER FILMS SA» με έδρα τον Δήμο Αθηναίων, Αττική, Βριλησσού 23-25, Στοιχείο φορολογούμενου αριθμός (ΑΦΜ) 997672478 (εφεξής «η Εταιρεία» ή VIEWMASTER FILMS), Τηλ: 00302106412700 e-mail: info@viewmasterfilms.gr Η Εταιρεία έχει λάβει τα κατάλληλα μέτρα που διασφαλίζουν ότι η επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων συμμορφώνεται με τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων (ΕΕ) 2016/679 (GDPR) και την ισχύουσα ελληνική νομοθεσία (Ν. 4624/2019). Ειδικά, η Viewmaster Films υιοθετεί εσωτερικές πολιτικές και εφαρμόζει μέτρα που πληρούν τις αρχές της προστασίας δεδομένων από το σχεδιασμό και την προστασία δεδομένων από προεπιλογή. Συλλέγουμε τα προσωπικά σας δεδομένα είτε απευθείας από εσάς είτε μέσω συνδεδεμένων εταιρειών. Συλλέγουμε τα δεδομένα σας μέσω αυτού του ιστότοπου ή/και με άλλους τρόπους (μέσα κοινωνικής δικτύωσης, διαγωνισμοί, cookies, εργαλεία ανάλυσης κλπ.). Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε να δεσμεύεστε από την παρούσα Πολιτική Απορρήτου. Αυτή η Πολιτική Απορρήτου ισχύει για Χρήστες Ταινιών Viewmaster. Επομένως, οι λέξεις “εσείς”, “σας” και γενικά η χρήση του δεύτερου πληθυντικού αναφέρονται στους Χρήστες. Σε όλη την Πολιτική Απορρήτου, οι όροι «εμείς», «εμείς» και «μας», αναφέρονται στην Εταιρεία.

 

ΠΕΔΙΟ ΚΑΙ ΣΤΟΧΟΣ

Κατά την περιήγησή σας σε διαφορετικές ιστοσελίδες της Ιστοσελίδας, ενδέχεται να σας ζητήσουμε να αποκαλύψετε ορισμένα προσωπικά δεδομένα προκειμένου να σας παρέχουμε τις Υπηρεσίες μας. Η παρούσα Πολιτική Απορρήτου περιγράφει τον τύπο των προσωπικών σας δεδομένων που υπόκεινται σε επεξεργασία, τον τρόπο και το πλαίσιο στο οποίο συλλέγονται τα προσωπικά σας δεδομένα, τους σκοπούς και τα μέσα επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδομένων, τις οντότητες στις οποίες τα προσωπικά σας δεδομένα ενδέχεται να αποκαλυφθούν, οι περιορισμοί σκοπού, η περίοδος αποθήκευσης και τα μέτρα που λαμβάνουμε για να διασφαλίσουμε τη νόμιμη και δίκαιη επεξεργασία και τις αρχές που σχετίζονται με την επεξεργασία προσωπικών δεδομένων. Περιλαμβάνει επίσης πληροφορίες σχετικά με τα δικαιώματά σας και την προστασία των δεδομένων σας. Η Πολιτική Απορρήτου ισχύει μόνο για την επεξεργασία προσωπικών δεδομένων για τους σκοπούς των υπηρεσιών και της λειτουργίας της Ιστοσελίδας. Συλλέγουμε επίσης προσωπικά δεδομένα μέσω των σελίδων μας σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης, cookies, εργαλείων ανάλυσης κ.λπ. Σε αυτήν την περίπτωση, η επεξεργασία δεδομένων ενδέχεται να υπόκειται επίσης σε άλλη πολιτική απορρήτου (π.χ. Facebook / Πολιτική απορρήτου της Google).

 

ΟΡΙΣΜΟΙ

Για τους σκοπούς της παρούσας Πολιτικής Απορρήτου: (1) «προσωπικά δεδομένα» ή «δεδομένα»: κάθε πληροφορία που σχετίζεται με ταυτοποιημένο ή ταυτοποιήσιμο φυσικό πρόσωπο («υποκείμενο των δεδομένων»)· ταυτοποιήσιμο φυσικό πρόσωπο είναι εκείνο που μπορεί να αναγνωριστεί, άμεσα ή έμμεσα, ιδίως με αναφορά σε ένα αναγνωριστικό όπως ένα όνομα, ένας αριθμός αναγνώρισης, δεδομένα τοποθεσίας, ένα διαδικτυακό αναγνωριστικό ή σε έναν ή περισσότερους παράγοντες ειδικούς για το φυσικό, φυσιολογικό, γενετική, ψυχική, οικονομική, πολιτιστική ή κοινωνική ταυτότητα αυτού του φυσικού προσώπου· (2) «επεξεργασία»: οποιαδήποτε λειτουργία ή σύνολο λειτουργιών που εκτελείται σε δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα ή σε σύνολα δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, είτε με αυτοματοποιημένα μέσα είτε όχι, όπως συλλογή, καταγραφή, οργάνωση, δομή, αποθήκευση, προσαρμογή ή τροποποίηση, ανάκτηση , διαβούλευση, χρήση, αποκάλυψη μέσω μετάδοσης, διάδοσης ή με άλλο τρόπο διάθεσης, ευθυγράμμιση ή συνδυασμός, περιορισμός, διαγραφή ή καταστροφή· (3) «υπεύθυνος επεξεργασίας δεδομένων»: το φυσικό ή νομικό πρόσωπο, δημόσια αρχή, υπηρεσία ή άλλος φορέας που, μόνος ή από κοινού με άλλους, καθορίζει τους σκοπούς και τα μέσα επεξεργασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα· όταν οι σκοποί και τα μέσα αυτής της επεξεργασίας καθορίζονται από το δίκαιο της Ένωσης ή του κράτους μέλους, ο υπεύθυνος επεξεργασίας ή τα ειδικά κριτήρια για τον ορισμό του μπορεί να προβλέπονται από το δίκαιο της Ένωσης ή του κράτους μέλους· (4) «υπεύθυνος επεξεργασίας»: φυσικό ή νομικό πρόσωπο, δημόσια αρχή, υπηρεσία ή άλλος φορέας που επεξεργάζεται δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα για λογαριασμό του υπεύθυνου επεξεργασίας· (5) «συναίνεση» του υποκειμένου των δεδομένων σημαίνει οποιαδήποτε ελεύθερα, συγκεκριμένη, ενημερωμένη και σαφή ένδειξη των επιθυμιών του υποκειμένου των δεδομένων, με την οποία αυτό ή αυτή, με δήλωση ή με σαφή καταφατική ενέργεια, δηλώνει συμφωνία για την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που σχετίζονται με αυτόν ή αυτήν; (6) «αποδέκτης»: φυσικό ή νομικό πρόσωπο, δημόσια αρχή, υπηρεσία ή άλλος φορέας στον οποίο γνωστοποιούνται τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα, είτε είναι τρίτο είτε όχι. Ωστόσο, οι δημόσιες αρχές που ενδέχεται να λαμβάνουν δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα στο πλαίσιο συγκεκριμένης έρευνας σύμφωνα με το δίκαιο της Ένωσης ή του κράτους μέλους δεν θεωρούνται αποδέκτες· η επεξεργασία αυτών των δεδομένων από αυτές τις δημόσιες αρχές πρέπει να είναι σύμφωνη με τους ισχύοντες κανόνες προστασίας δεδομένων σύμφωνα με τους σκοπούς της επεξεργασίας· (7) «τρίτο μέρος»: φυσικό ή νομικό πρόσωπο, δημόσια αρχή, υπηρεσία ή φορέας εκτός από το υποκείμενο των δεδομένων, τον υπεύθυνο επεξεργασίας, τον εκτελούντα την επεξεργασία και τα πρόσωπα που, υπό την άμεση εξουσία του υπευθύνου επεξεργασίας ή του εκτελούντος την επεξεργασία, είναι εξουσιοδοτημένα να επεξεργάζονται δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα· (8) «εποπτική αρχή»: μια ανεξάρτητη δημόσια αρχή που ιδρύεται από κράτος μέλοςte σύμφωνα με το άρθρο 51 Γ.Δ.Π.Ρ. (9) «περιορισμός επεξεργασίας»: η σήμανση αποθηκευμένων δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα με σκοπό τον περιορισμό της επεξεργασίας τους στο μέλλον· (10) «προφίλ»: κάθε μορφή αυτοματοποιημένης επεξεργασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που συνίσταται στη χρήση προσωπικών δεδομένων για την αξιολόγηση ορισμένων προσωπικών πτυχών που σχετίζονται με ένα φυσικό πρόσωπο, ιδίως για την ανάλυση ή την πρόβλεψη πτυχών που αφορούν την απόδοση του φυσικού προσώπου στην εργασία, την οικονομική κατάσταση, υγεία, προσωπικές προτιμήσεις, ενδιαφέροντα, αξιοπιστία, συμπεριφορά, τοποθεσία ή κινήσεις. Ιστοσελίδα / VIEWMASTER FILMS: Η ιστοσελίδα www.viewmasterfilms.gr Χρήστης: Το άτομο που περιηγείται στον Ιστότοπο και χρησιμοποιεί τις Υπηρεσίες. Εταιρεία: «VIEWMASTER FILMS S.A.» Υπηρεσίες: Οι επιλογές που προσφέρονται στους Χρήστες μέσω της Ιστοσελίδας.

 

ΟΙ ΑΡΧΕΣ ΜΑΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΣΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Σε αυτόν τον Ιστότοπο επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα νόμιμα, δίκαια και με διαφανή τρόπο («νομιμότητα, δικαιοσύνη και διαφάνεια»). Συλλέγουμε τα προσωπικά σας δεδομένα για καθορισμένους, σαφείς και νόμιμους σκοπούς. Τα δεδομένα σας δεν υποβάλλονται σε περαιτέρω επεξεργασία με τρόπο ασυμβίβαστο με αυτούς τους σκοπούς («περιορισμός σκοπού»). Επιπλέον, τα προσωπικά σας δεδομένα που επεξεργαζόμαστε είναι επαρκή, σχετικά και περιορίζονται σε ό,τι είναι απαραίτητο σε σχέση με τους σκοπούς για τους οποίους υποβάλλονται σε επεξεργασία («ελαχιστοποίηση δεδομένων»). Τα προσωπικά σας δεδομένα είναι επίσης ακριβή και, όπου χρειάζεται, διατηρούνται ενημερωμένα. Λαμβάνουμε κάθε εύλογο μέτρο για να διασφαλίσουμε ότι τα προσωπικά δεδομένα που είναι ανακριβή, λαμβάνοντας υπόψη τους σκοπούς για τους οποίους υποβάλλονται σε επεξεργασία, διαγράφονται ή διορθώνονται χωρίς καθυστέρηση («ακρίβεια»). Τα προσωπικά σας δεδομένα διατηρούνται σε μορφή που να επιτρέπει την ταυτοποίησή σας για όχι περισσότερο από όσο είναι απαραίτητο για τους σκοπούς για τους οποίους υποβάλλονται σε επεξεργασία τα προσωπικά δεδομένα («περιορισμός αποθήκευσης»). Τα προσωπικά σας δεδομένα υποβάλλονται σε επεξεργασία με τρόπο που διασφαλίζει την κατάλληλη ασφάλειά τους, συμπεριλαμβανομένης της προστασίας από μη εξουσιοδοτημένη ή παράνομη επεξεργασία και από τυχαία απώλεια, καταστροφή ή ζημιά, με τη χρήση κατάλληλων τεχνικών ή οργανωτικών μέτρων («ακεραιότητα και εμπιστευτικότητα»).

 

ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Για οποιαδήποτε επεξεργασία προσωπικών δεδομένων που πραγματοποιείται από τη Viewmasterfilms, αποκλειστικά για τους ακόλουθους σκοπούς, η Εταιρεία «VIEWMASTER FILMS S.A.» θεωρείται Υπεύθυνος Επεξεργασίας Δεδομένων (e-mail: info@viewmasterfilms.gr). Ο Υπεύθυνος Επεξεργασίας Δεδομένων καθορίζει τους σκοπούς και τα μέσα επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδομένων.

 

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΠΟΥ ΣΥΛΛΕΓΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΕΞΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ – ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ – ΣΚΟΠΟΙ – ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗΣ

Επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα όταν επικοινωνείτε μαζί μας (π.χ. e-mail, φαξ, μέσα κοινωνικής δικτύωσης). Επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα που συλλέγονται με αυτόν τον τρόπο, για να επικοινωνήσουμε μαζί σας και να σας συμβουλέψουμε. Θα αποθηκεύσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα ένα χρόνο από την τελευταία φορά που επικοινωνήσατε μαζί μας. Η Εταιρεία μπορεί να επεξεργαστεί το e-mail σας για να σας στείλει Newsletters με βάση τη συγκατάθεσή σας. Σε αυτήν την περίπτωση, θα αποθηκεύσουμε τη διεύθυνση e-mail σας για όσο διάστημα επιθυμείτε να λαμβάνετε ενημερωτικά δελτία από εμάς. Τα ενημερωτικά δελτία είναι δωρεάν e-mail με διαφημιστικό περιεχόμενο, προσφορές, εκδηλώσεις, εκπτώσεις, ειδικές προσφορές, διαγωνισμούς κ.λπ. Μπορείτε να διαγραφείτε από τη λίστα αλληλογραφίας μας ανά πάσα στιγμή. Σε αυτήν την περίπτωση θα αποθηκεύσουμε τη διεύθυνση e-mail σας για να διασφαλίσουμε τη συμμόρφωσή μας με την επιθυμία σας να διαγραφείτε. Επίσης, συλλέγουμε τα Προσωπικά Δεδομένα σας (όνομα προφίλ, σχόλια, κριτικές, στοιχεία επικοινωνίας, μηνύματα) που μοιράζεστε μαζί μας όταν επισκέπτεστε τις σελίδες/προφίλ/κανάλια μας σε πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης (Facebook/Twitter/Instagram/You Tube/Google Maps κ.λπ. ). Αυτές οι πληροφορίες υποβάλλονται σε επεξεργασία όταν επικοινωνείτε μαζί μας, κάνετε έναν αιτούντα να αλληλεπιδράσει με άλλο τρόπο μαζί μας, μέσω των σελίδων μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ώστε να απαντήσει ή να επικοινωνήσει μαζί σας με οποιονδήποτε τρόπο. Τα προσωπικά σας δεδομένα θα διατηρηθούν για όσο διάστημα παραμένετε θαυμαστής / ακόλουθος / μέλος / συνδρομητής των σελίδων / προφίλ / καναλιών μας. Με τη χρήση των προαναφερόμενων υπηρεσιών (social media) αναγνωρίζετε ότι η αλληλεπίδρασή σας (μου αρέσει, σχόλιο, μήνυμα )με τις σελίδες / τα προφίλ / τα κανάλια μας κ.λπ. μας δίνει το δικαίωμα να επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα με βάση τη συγκατάθεσή σας. Συλλέγουμε τα προσωπικά σας δεδομένα και τα στοιχεία επικοινωνίας σας, όταν συμμετέχετε σε διαγωνισμούς, με βάση τη συγκατάθεσή σας. Ενδέχεται να συλλέξουμε αυτές τις πληροφορίες από το προφίλ σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, εάν συμμετέχετε στο διαγωνισμό μέσω μιας πλατφόρμας μέσων κοινωνικής δικτύωσης ή από άλλη πηγή εάν ο διαγωνισμός δεν φιλοξενείται σε μια πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης. Θα επεξεργαστούμε αυτές τις πληροφορίες για να διεξαχθεί ο διαγωνισμός, να επικοινωνήσουμε με τον νικητή και να του στείλουμε το δώρο. Στη συνέχεια, θα διαγράψουμε τα δεδομένα σας, εκτός εάν υπάρχει άλλη (π.χ. συγκατάθεση) νόμιμη βάση για τη διατήρησή τους. Η Εταιρεία συνεργάζεται με διαφημιστικές/προωθητικές εταιρείες, εταιρείες στατιστικής ανάλυσης, προμηθευτές και παρόχους υπηρεσιών που επεξεργάζονται προσωπικά δεδομένα για λογαριασμό μας. Γνωστοποιούμε στους συνεργάτες μας τα προσωπικά σας δεδομένα, αποκλειστικά για τους σκοπούς επεξεργασίας που αναφέρονται στην παρούσα Πολιτική (νόμιμη βάση: έννομα συμφέροντα ή συναίνεση). Συλλέγουμε και επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα μόνο για νόμιμους σκοπούς, όπως προαναφέρθηκε. Ενδέχεται επίσης να επεξεργαστούμε τα προσωπικά σας δεδομένα, εάν η επεξεργασία είναι απαραίτητη για τη συμμόρφωση με νομική υποχρέωση στην οποία υπόκειται η Εταιρεία.

 

ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗ

Μπορεί να σας ζητήσουμε να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την επεξεργασία προσωπικών δεδομένων που σας αφορούν. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει την επιλογή ενός πλαισίου κατά την περιήγηση σε διαφορετικές ιστοσελίδες του ιστότοπου. Η επιλογή αυτού του πλαισίου είναι μια σαφής καταφατική ενέργεια, η οποία θεωρείται ως μια ελεύθερα δεδομένη, συγκεκριμένη, ενημερωμένη και σαφής ένδειξη της συμφωνίας σας για την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων για τους προαναφερθέντες σκοπούς. Μπορείτε να αποσύρετε τη συγκατάθεσή σας ανά πάσα στιγμή, χωρίς να επηρεαστεί η νομιμότητα της επεξεργασίας με βάση τη συγκατάθεσή σας πριν από την ανάκλησή σας. Θα σας παρέχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να εκφράσετε την προηγούμενη συμφωνία σας (συγκατάθεση) για την επεξεργασία προσωπικών δεδομένων που σας αφορούν, εάν η επεξεργασία βασίζεται στη συγκατάθεσή σας. Θα διατηρήσουμε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας σε μια ξεχωριστή «λίστα απεγγραφής» σε περίπτωση που αποσύρετε τη συγκατάθεσή σας για τη λήψη ενημερωτικών δελτίων από την Εταιρεία μας. Εάν αρνηθείτε να αποκαλύψετε τα Προσωπικά Δεδομένα σας στην Εταιρεία μας, δεν θα μπορέσουμε να σας παρέχουμε ορισμένες από τις Υπηρεσίες μας.

 

ΠΑΡΑΛΗΠΤΕΣ & ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ

Ενδέχεται να χρειαστεί να αποκαλύψουμε τα Προσωπικά Δεδομένα σας σε εξουσιοδοτημένους παραλήπτες για (i) τη συντήρηση / επισκευή του εξοπλισμού μας (Η/Υ, διακομιστές, υλικό) που υποστηρίζουν τη λειτουργία της Ιστοσελίδας και (ii) την ανάπτυξη της Ιστοσελίδας. Όπου η επεξεργασία πρόκειται να πραγματοποιηθεί για λογαριασμό της Εταιρείας, χρησιμοποιούμε μόνο μεταποιητές που παρέχουν επαρκείς εγγυήσεις για την εφαρμογή κατάλληλων τεχνικών και οργανωτικών μέτρων με τέτοιο τρόπο ώστε η επεξεργασία να πληροί τις απαιτήσεις του GDPR και να διασφαλίζει την προστασία των δικαιωμάτων σας.

 

ΔΙΑΒΙΒΑΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΣΕ ΤΡΙΤΗ ΧΩΡΑ

Διαβίβαση δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα σε τρίτη χώρα (εκτός του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου (ΕΟΧ)) μπορεί να πραγματοποιηθεί όταν η Επιτροπή έχει αποφασίσει ότι η τρίτη χώρα διασφαλίζει επαρκές επίπεδο προστασίας. Ελλείψει απόφασης, ενδέχεται να μεταφέρουμε δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα σε τρίτη χώρα μόνο εάν ο εκτελών την επεξεργασία έχει παράσχει τις κατάλληλες διασφαλίσεις και υπό την προϋπόθεση ότι είναι διαθέσιμα εκτελεστά δικαιώματα υποκειμένου δεδομένων και αποτελεσματικά ένδικα μέσα για τα υποκείμενα των δεδομένων. Διαφορετικά, θα μεταφέρουμε τα δεδομένα σας σε τρίτη χώρα μόνο υπό τους όρους GDPR (υποκειμένου συγκατάθεση, σύμβαση, ζωτικά συμφέροντα κ.λπ.).

 

ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΑΣ

Η Εταιρεία προστατεύει τα προσωπικά σας δεδομένα και σέβεται πάντα τα δικαιώματα και τις ελευθερίες σας. Ως Υποκείμενο Δεδομένων έχετε το δικαίωμα να ενημερώνεστε για την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων, το δικαίωμα πρόσβασης στα προσωπικά σας δεδομένα και σε πληροφορίες σχετικές με την επεξεργασία, το δικαίωμα διόρθωσης των προσωπικών σας δεδομένων, το δικαίωμα διαγραφής των προσωπικών σας δεδομένων , το δικαίωμα στον περιορισμό της επεξεργασίας, το δικαίωμα στη φορητότητα των δεδομένων, το δικαίωμα αντίρρησης στην επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων, το δικαίωμα να μην υπόκεινται σε απόφαση που βασίζεται αποκλειστικά στην αυτοματοποιημένη επεξεργασία, συμπεριλαμβανομένης της δημιουργίας προφίλ και το δικαίωμα ανάκλησης της συγκατάθεσής σας οποιαδήποτε στιγμή. Για να ενημερωθείτε ή να ασκήσετε τα παραπάνω δικαιώματα, θα πρέπει να κάνετε αίτηση εγγράφως στην Εταιρεία με την επωνυμία «VIEWMASTER FILMS SA», με έδρα τον Δήμο Αθηναίων, Αττική, Βριλησσού 23-25, ή μέσω e-mail:info @viewmasterfilms.gr). Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τα διαθέσιμα εργαλεία της Ιστοσελίδας (για διόρθωση / διαγραφή). Είμαστε έτοιμοι να χειριστούμε το αίτημά σας με σεβασμό στα δικαιώματα και το απόρρητό σας. Διαφορετικά, μπορείτε να υποβάλετε καταγγελία σε εποπτική αρχή (www.dpa.gr–τηλ: +30 210 6475600, contact@dpa.gr), εάν ο Υπεύθυνος Επεξεργασίας Δεδομένων δεν προβεί σε ενέργειες σχετικά με το αίτημά σας. Καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να διευκολύνουμε την άσκηση των δικαιωμάτων των Υποκειμένων των Δεδομένων. Δεν θα αρνηθούμε να ενεργήσουμε σε οποιοδήποτε αίτημά σας για την άσκηση των δικαιωμάτων σας, τα οποία περιγράφονται παραπάνω, εκτός εάν δεν είμαστε σε θέση να προσδιορίσουμε το Υποκείμενο των Δεδομένων. Θα απαντήσουμε εγγράφως σε τέτοια αιτήματα από εσάς, χωρίς αδικαιολόγητη καθυστέρηση και σε κάθε περίπτωση εντός ενός μηνός από την παραλαβή του αιτήματός σας. Σε αυτήν την περίπτωση θα σας παρέχουμε πληροφορίες σχετικά με τις ενέργειες που έγιναν για λογαριασμό του αιτήματός σας. Η περίοδος αυτή μπορεί να παραταθεί κατά δύο ακόμη μήνες, εάν είναι απαραίτητο, λαμβάνοντας υπόψη την πολυπλοκότητα και τον αριθμό των αιτημάτων. Θα σας ενημερώσουμε για οποιαδήποτε τέτοια παράταση εντός ενός μηνός από την παραλαβή του αιτήματος, μαζί με τους λόγους της καθυστέρησης. Θα κοινοποιήσουμε οποιαδήποτε διόρθωση ή διαγραφή προσωπικών δεδομένων ή περιορισμό επεξεργασίας σε κάθε παραλήπτη στον οποίο έχουν αποκαλυφθεί τα προσωπικά δεδομένα, εκτός εάν αυτό αποδειχθεί αδύνατο ή συνεπάγεται δυσανάλογη προσπάθεια. Διαφορετικά, εάν δεν σκοπεύουμε να ανταποκριθούμε στο αίτημά σας, θα σας ενημερώσουμε χωρίς καθυστέρηση και το αργότερο εντός ενός μηνός από την παραλαβή τηςαναζήτηση, των λόγων για τη μη ανάληψη δράσης. Όταν τα αιτήματα από ένα υποκείμενο των δεδομένων είναι προδήλως αβάσιμα ή υπερβολικά, ιδίως λόγω του επαναλαμβανόμενου χαρακτήρα τους, η Εταιρεία μπορεί είτε: (α) να χρεώσει ένα εύλογο τέλος λαμβάνοντας υπόψη το διοικητικό κόστος παροχής των πληροφοριών ή επικοινωνίας ή τη λήψη των απαιτούμενων μέτρων, ή (β) αρνούνται να ενεργήσουν βάσει του αιτήματος.

 

ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ & ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Τα προσωπικά δεδομένα που συλλέγονται μέσω της Viewmasterfilms και τα e-mail που λαμβάνουμε μέσω της Ιστοσελίδας, αποθηκεύονται στα συστήματα υπολογιστών της Εταιρείας και στον διακομιστή της Ιστοσελίδας εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης, στον οποίο έχει πρόσβαση μόνο η Εταιρεία. Τα Προσωπικά Δεδομένα αποθηκεύονται επίσης στα κέντρα δεδομένων της συνεργαζόμενης εταιρείας. Τα προσωπικά σας δεδομένα διατηρούνται γενικά σε ηλεκτρονική μορφή. Η Εταιρεία μας δεν φέρει ευθύνη για οποιαδήποτε ζημία προκληθεί από κινδύνους που εμφανίζονται σε ιστότοπους οντοτήτων που διαφημίζονται σε αυτόν τον ιστότοπο ή συνεργαζόμενων εταιρειών κ.λπ., ακόμη και αν οι χρήστες παραπέμπονται στους εν λόγω ιστότοπους μέσω υπερσυνδέσμων, banner κ.λπ. που τοποθετούνται στο Viewmasterfilms. Η ευθύνη για το περιεχόμενο, τις πληροφορίες, την ασφάλεια των επισκεπτών και την προστασία των προσωπικών τους δεδομένων, καθώς και την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών βαρύνει αποκλειστικά τους ιδιοκτήτες, διαχειριστές και διαχειριστές των εν λόγω ιστοσελίδων, τους οποίους οι χρήστες επισκέπτονται με δική τους ευθύνη.

 

ΕΠΙΛΥΣΗ ΔΙΑΦΟΡΑΣ

Σε περίπτωση διαφωνίας ή αξίωσης οποιασδήποτε φύσης σχετικά με τη διαδικασία των προσωπικών σας δεδομένων και το πλαίσιο της παρούσας Πολιτικής Απορρήτου, εφαρμοστέο δίκαιο είναι το δίκαιο του ελληνικού κράτους, ο GDPR και οι οδηγίες, αποφάσεις, κατευθυντήριες γραμμές και απόψεις της Ελληνικής Εποπτικής Αρχής . Για όλες τις ενέργειες ή νόμιμες διαδικασίες αρμόδια θα είναι τα Δικαστήρια Αθηνών.

 

ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΑΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ

Η Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει την παρούσα Πολιτική Απορρήτου. Οποιεσδήποτε αλλαγές θα δημοσιεύονται σε αυτήν την ιστοσελίδα. Θα πρέπει να ελέγχετε περιοδικά εάν έχουν γίνει αλλαγές. Σε περίπτωση που διαφωνείτε με την Πολιτική Απορρήτου, πρέπει να απέχετε από οποιαδήποτε ενέργεια, αλληλεπίδραση, πρόσβαση και χρήση αυτής της Ιστοσελίδας.

 

Τελευταία ενημέρωση: 11/01/2022

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Cookie Policy