Back

Η Ομάδα

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Με πάνω από 30 χρόνια εμπειρία στον οπτικοακουστικό τομέα και στην παραγωγή μεγάλων εκδηλώσεων, ο Γιώργος Κυριάκος είναι ο ιδρυτής της View Master Films.

Πριν από την δημιουργία της εταιρείας το 2010, ο Γιώργος Κυριάκος συνεργάστηκε ως Διευθυντής Παραγωγής σε πληθώρα κινηματογραφικών και τηλεοπτικών παραγωγών αλλά και μεγάλων εκδηλώσεων. Εξειδικεύεται στο σχεδιασμό και την οργάνωση παραγωγής έχοντας στο ενεργητικό του συνεργασίες με σκηνοθέτες όπως ο Τάσος Μπουλμέτης (Πολίτικη Κουζίνα), ο Παντελής Βούλγαρης (Νύφες), ο Κώστας Γαβράς (Ενήλικοι στην Αίθουσα) καθώς αλλά και συνεργασίες για την παραγωγή τηλεοπτικού περιεχομένου (10 της Πηγής Δημητρακοπούλου, Λούφα και Παραλλαγή του Νίκου Περάκη, Καρυωτάκης του Τάσου Ψαρρά κ.α.)

Στον τομέα των εκδηλώσεων και της ψυχαγωγίας ο Γιώργος Κυριάκος έχει συνεργαστεί ως Παραγωγός σε απαιτητικές και μεγάλης εμβέλειας διοργανώσεις όπως το Διεθνές Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας, το Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου, η συναυλία των Foo Fighters στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού, το Summer Nostos Festival και πολλά άλλα.

Ο Γιώργος Κυριάκος είναι μέλος της Ευρωπαϊκής Ακαδημίας Κινηματογράφου.

IMDB Link

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Μέλος της Ευρωπαϊκής Ακαδημίας Κινηματογράφου ο Κώστας Λαμπρόπουλος είναι παραγωγός ταινιών με έναν από τους πλουσιότερους και μακροσκελείς καταλόγους φιλμογραφίας στην Ελλάδα στο βιογραφικό του.

Το όνομά του έχει συνδεθεί με την παραγωγή και συμπαραγωγή πάνω από 200 ελληνικών και ξένων παραγωγών στην Ευρωπαϊκή κινηματογραφική βιομηχανία.

Ξεκίνησε να εργάζεται στον κινηματογράφο από τα πρώτα κιόλας χρόνια της ενηλικίωσής του περνώντας από διαφορετικές θέσεις στον κύκλο παραγωγής μέχρι να γίνει ο ίδιος παραγωγός. ‘Έκτοτε δεν εγκατέλειψε ποτέ την προσπάθειά του να στηρίζει το Ελληνικό σινεμά και τους Έλληνες δημιουργούς. Σπουδαίοι σκηνοθέτες από την Ελλάδα και το εξωτερικό όπως ο Θόδωρος Αγγελόπουλος (Το Βλέμμα του Οδυσσέα, Μια Αιωνιότητα και Μια Μέρα), ο Κώστας Γαβράς (Παράδεισος στη Δύση, Ενήλικοι στην Αίθουσα) του εμπιστεύτηκαν το καλλιτεχνικό τους έργο. Άλλωστε, ο Κώστας Λαμπρόπουλος είναι ο παραγωγός τριών από τις μεγαλύτερες επιτυχίες στην ιστορία του Ελληνικού box-office: οι Νύφες του Παντελή Βούλγαρη, Πολίτικη Κουζίνα του Τάσου Μπουλμέτη και Σειρήνες στο Αιγαίο του Νίκου Περάκη.

Ο Κώστας Λαμπρόπουλος έχει, επίσης, συνεργαστεί με εταιρείες όπως η Jack Morton Public Events για τις Τελετές Έναρξης και Λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας (2004), με το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Summer Nostos Festival, με το Φεστιβάλ Αθηνών & Επιδαύρου, με το Δήμο Καλαμάτας για την υλοποίηση του Διεθνούς Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας, με το Ελληνικό Υπουργείο Οικονομικών για την παρουσία του Ελληνικού Περιπτέρου στην Διεθνή Έκθεση Shanghai Expo 2010 καθώς και με την ΕΡΤ στο πλαίσιο του Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision (2006), ανάμεσα σε άλλα.

IMDB Link

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Η Έφη Σκρομπόλα, από το 2015, με το τέλος των κινηματογραφικών της σπουδών στον Καναδά (Université de Montréal, Quebec) ξεκίνησε να συνεργάζεται στον τομέα της παραγωγής κινηματογραφικών ταινιών με τον Κώστα Λαμπρόπουλο.

Μέλος του Σωματείου Γυναίκες στον Κιν/φο και την Τηλεόραση (WIFT GR), με πάνω από 15 χρόνια επαγγελματικής εμπειρίας, έχει συνεργαστεί με πληθώρα Ελλήνων και ξένων δημιουργών σε εγχώρια και διεθνή κινηματογραφικά project.

Έχει συμμετάσχει σε προγράμματα επαγγελματικής εκπαίδευσης παραγωγών όπως το Marketing and Distribution (Ισπανία), Maia Workshop (Ιταλία, Γερμανία, Πολωνία) και το Sources 2 Projects and Process- Training the Mentors workshop (Γερμανία). Παράλληλα, διδάσκει Τεχνικές Παραγωγής Ταινιών στη Σχολή Σκηνοθεσίας του ΙΕΚ ΑΚΜΗ.

Από το 2010 είναι υπεύθυνη για την ανάπτυξη όλων των κινηματογραφικών και δημιουργικών project της VMF ενώ ασχολείται με την δικτύωση των δημιουργών σε παγκόσμιο επίπεδο και τη συμμετοχή των ταινιών σε Φεστιβάλ, Markets και προγράμματα χρηματοδότησης. Στα πιο πρόσφατα κινηματογραφικά project συμπεριλαμβάνονται οι ταινίες .dog της Γιάννας Αμερικάνου, A Pure Place του Nikias Chryssos, Sisters Apart της Δάφνης Χαριζάνη, 1821 Άνεμος Ελευθερίας του Στέλιου Χαραλαμπόπουλου.

Το 2019 ίδρυσε τη δική της εταιρεία παραγωγής Mitos Productions (www.mitosproductions.com) με έδρα τον Καναδά που εξειδικεύεται στην παραγωγή πρωτότυπου περιεχομένου για τα νέα μέσα (εφαρμογές, social media), την Ιστορία και την εκπαίδευση όπως η εφαρμογή Διαδρομές και The Flower Of Smyrna (Instagram project σε ανάπτυξη).

Η Έφη Σκρομπόλα, χρησιμοποιεί την προσωπική της εμπειρία στον κινηματογραφικό και τον ευρύτερο οπτικοακουστικό κλάδο, προσπαθώντας να ενθαρρύνει τη δημιουργικότητα της νέας γενιάς των κινηματογραφιστών. Παράλληλα, μέσα από την ενεργό δράση της και τη συμμετοχή της ως Μέλος του Σωματείου Γυναίκες στον Κιν/φο και την Τηλεόραση (WIFT GR), στηρίζει την ενδυνάμωση της γυναικείας φωνής και της ισότητας στον κινηματογράφο.

IMDB Link

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Ο Βασίλης Τζανίδης είναι επαγγελματίας του οπτικοακουστικού και δημιουργικού τομέα με πάνω από 15 χρόνια εμπειρία σε διαφορετικούς τομείς της κινηματογραφικής, τηλεοπτικής και θεατρικής παραγωγής ως Παραγωγός, Line Producer, Διευθυντής Παραγωγής, Location και Set manager αλλά και στον τομέα παραγωγής μεγάλης εμβέλειας εκδηλώσεων ως Διευθυντής Παραγωγής, Site και Stage manager.

Μετά την απόκτηση του πτυχίου του Μηχανικού Τεχνολογίας Πετρελαίου και Φυσικού Αερίου, συνέχισε τις σπουδές του στην Παραγωγή, Οργάνωση & Εκτέλεση παραγωγής ταινιών και εκδηλώσεων.

Από το 2003 έχει συνεργαστεί με μερικές από τις σπουδαιότερες εταιρείες παραγωγής της Ελλάδας και του εξωτερικού σε πολυάριθμα κινηματογραφικά και τηλεοπτικά project (Before Midnight του Richard Linklater, The Little Drummer Girl του Park Chan-Wook, Adults in the Room του Κώστα Γαβρά, Man of God της Yelena Popovic κ.α.). Παράλληλα, έχει εργαστεί στην παραγωγή ταινιών της νέας γενιάς Ελλήνων σκηνοθετών, όπως στις μεγάλου μήκους ταινίες Chevalier της Αθηνάς Ραχήλ Τσαγγάρη, Το Μικρό Ψάρι του Γιάννη Οικονομίδη, ο Κοινός Παρονομαστής του Σωτήρη Τσαφούλια, Ευτυχία του Άγγελου Φραντζή και άλλες.

Έχει εμπειρία ως Διευθυντής Παραγωγής, Υπεύθυνος Σκηνής και Stage Manager στην οργάνωση παραγωγής μεγάλης εμβέλειας εκδηλώσεων σε project όπως το Summer Nostos Festival του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ), το project Landmarks Live in Concert : Foo Fighters στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού, Drone Light Show/SNFestival & Dubai Shopping Festival, το Διεθνές Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας, την πεντάωρη χορευτική περιήγηση MicroDances Athens σε συμπαραγωγή του Μπαλέτου της Εθνικής Λυρικής Σκηνής με τους διεθνείς οργανισμούς Fondazione Nazionale della Danza/Atterballeto (Ιταλία) και Les Halles de Schaerbeek (Βέλγιο) και άλλα. 

Με τη VMF συνεργάζεται ως Παραγωγός & Line Producer για την ανάπτυξη και ολοκλήρωση Ελληνικών και ξένων κινηματογραφικών και οπτικοακουστικών project. Αξιοποιώντας την πολυετή εμπειρία του στο σινεμά, με πρότυπο καταξιωμένους επαγγελματίες του κινηματογραφικού χώρου, προσπαθεί συστηματικά να συμβάλει με τη δουλειά του στην εφαρμογή καλών πρακτικών, την αναβάθμιση της ποιότητας των υπηρεσιών και τον εκσυγχρονισμό των διαδικασιών στην ελληνική κινηματογραφική παραγωγή σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα.

IMDB Link

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Με πάνω από 20 χρόνια εμπειρία ο Γιάννης Ζαργάνης εξειδικεύεται στην οργάνωση και εκτέλεση παραγωγής σε μεγάλης εμβέλειας και υψηλού επιπέδου παραγωγές, μεταδόσεις και διοργανώσεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Έχει εργαστεί σαν Διευθυντής Παραγωγής / Τεχνικός Διευθυντής σε μεγάλες παραγωγές και διοργανώσεις όπως στις Τελετές Έναρξης και Λήξης των Παγκοσμίων Ολυμπιακών Αγώνων “Αθήνα 2004”, στον Διαγωνισμό της Eurovision στην Αθήνα το 2006, τις Τελετές Έναρξης και Λήξης των Παγκοσμίων Αγώνων Special Olympics “Αθήνα 2011”, τα Medals Plasa Ceremonies στους Παγκόσμιους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες στο Sochi το 2014 στην Ρωσία, το Διεθνές Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου, το Διεθνές Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας, το Summer Nostos Festival του ΙΣΝ, τις παραγωγές του Cirque Du Soleil σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, την συμμετοχή της Ελλάδος στην Shanghai Expo 2010 κ.α.

Εξειδικεύεται στο κομμάτι σχεδιασμού και υλοποίησης πολύπλοκων μεγάλων (ζωντανών και μη) τηλεοπτικών μαγνητοσκοπήσεων και μεταδόσεων (Live Broadcasting), ενώ έχει διατελέσει Σύμβουλος σε  διάφορους οργανισμούς και χώρους πολιτισμού, σε θέματα οργάνωσής και διαχείρισης τεχνικού εξοπλισμού και προσωπικού, για τη διοργάνωση σπουδαίων θεαμάτων ψυχαγωγικού χαρακτήρα, Φεστιβάλ, Συνεδρίων, αθλητικών εκδηλώσεων, μεγάλων εκθέσεων κ.α.

Ο Γιάννης Ζαργάνης είναι Τεχνικός Διευθυντής και Διευθυντής Παραγωγής της View Master Events, ενώ αποτελεί αναπόσπαστο μέλος της View Master Films με συμμετοχή σε ταινίες όπως το .dog, Αιγαίο S.O.S (Executive Procurer), το Swing Away (Line Producer), τη Σκόνη του Χρόνου (Production Designer) και στα ντοκιμαντέρ Η Ζωή εν Τάφω και o Άνεμος της Ελευθερίας (Παραγωγός).

Έχει, επίσης, πραγματοποιήσει εκατοντάδες χαρακτηριστικές  μαγνητοσκοπήσεις σημαντικών Ελλήνων και ξένων καλλιτεχνών και ζωντανές μεταδόσεις παγκοσμίου εμβέλειας.

IMDB Link

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε.